Adviseur bodem
overlay
Vacature

Adviseur bodem

Deze vacature is helaas niet meer actueel. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren. Goed nieuws! We hebben een ruim aanbod van vacatures waarop je wél kunt solliciteren. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Rotterdam
HBO WO, MBO, WO
32 - 40 uur per week

Ben jij bodemadviseur met projectleidende kwaliteiten? 

In deze functie kun je helemaal je ei kwijt in het werkveld bodem. Je gaat aan de slag als bodemadviseur, maar het is mogelijk dat je je ontwikkelt als projectleider. Je krijgt mooie en uitdagende bodemprojecten onder je hoede. Deze zullen zich vooral toespitsen op gebied van bodem en asbest in bodem. Het leuke van deze organisatie is dat er breed wordt gewerkt en projecten vooral multidisciplinair worden opgepakt. Dat betekent dat je veel samenwerkt en overlegt met collega’s die ook andere expertise in huis hebben. Jij levert dan vooral inhoudelijke bodemexpertise. Je kunt ook junior collega’s helpen en meenemen in jouw werk. Natuurlijk ben je ook het gezicht naar de klanten; relatiebeheer is een belangrijk onderdeel. Vanuit het kennen van je klant weet je wat hij/zij nodig heeft en kun je de klant naar behoefte bedienen. 

Je hebt de volgende achtergrond:

  • HBO / WO opleiding op gebied van milieu, aardwetenschappen, bodem/water/atmosfeer, GWW of cultuurtechniek
  • Je beschikt over relevante werkervaring, minimaal 5 jaar
  • Je bent gewend om op projectmatige manier te werken
  • Je hebt kennis van de actuele wet- en regelgeving; 
  • In bezit van rijbewijs B

Het betreft een mooie organisatie dat zich inzet voor behoud en verbetering van onze leefomgeving.

Het betreft een vaste functie waarbij je direct in dienst komt bij de opdrachtgever. Ook projectdetachering is bespreekbaar indien dit ook in jouw wens past. Het salaris ligt tussen de €3.000 en €4.500, dit is afhankelijk van ervaring en achtergrond. Verder krijg je 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en krijg je alle ruimte om je ideeën verder te ontwikkelen.

Is deze functie net niet wat je zocht? Schrijf je dan hier in bij Aatop Milieu & Ruimte, wij hebben diverse vacatures op gebied van bodem beschikbaar. Klik hier om je in te schrijven.

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden