Adviseur Ruimtelijke Ordening en Planologie
overlay
Vacature

Adviseur Ruimtelijke Ordening en Planologie

Deze vacature is helaas niet meer actueel. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren. Goed nieuws! We hebben een ruim aanbod van vacatures waarop je wél kunt solliciteren. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Omgeving Zwolle
HBO WO, WO
32 - 40 uur per week

Voor een vooruitstreven organisatie zijn we op zoek naar een gedreven Adviseur Ruimtelijke Ordening en Planologie. In deze rol ben je een echte ondernemer binnen de organisatie en krijg je de vrijheid om te pionieren, fouten te maken en te leren. Daarnaast heb je passie voor de bouw en pak je uitdagingen graag met beide handen aan. 

Als adviseur ben je in het vroegste stadium van gebiedsontwikkeling en ruimtelijke ordening betrokken. Je bent verantwoordelijk voor de ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen, zodat plan en omgeving op elkaar aan sluiten. Je gaat aan de slag met diverse complexe projecten met oog voor maatschappelijke vraagstukken als klimaatadaptatie en woningnood. Denk aan het vormgeven van een duurzame wijkaanpak met oog op energietransitie. Je bent een sparringpartner voor je collega’s en opdrachtgevers. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie door integraal werken te stimuleren en werkprocessen te optimaliseren.

Als Adviseur Ruimtelijke Ordening en Planolgie ben jij dé expert op gebied van ruimtelijke vraagstukken. Je durft in jouw rol kansen te benutten en bent niet bang om van fouten te maken. Je gaat proactief en planmatig te werk. Daarnaast beschik je over: 

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Planologie, Sociale Geografie of vergelijkbaar; 
  • Een sterk analytisch vermogen en beschik je over sociale en communicatieve vaardigheden; 
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring; 
  • Kennis van geldende wet- en regelgeving; 
  • Affiniteit met de bouw en wilt bijdragen aan de innovatie van het bouwproces.

De organisatie waar je komt te werken is jong en innovatief middelgroot bedrijf. Vanuit de passie voor de bouw en het creëren van een toekomstbestendige leefomgeving ga jij aan de slag als Senior Planoloog. Werken bij deze organisatie betekent vertrouwen, vrijheid, nuchtere cultuur en denken in mogelijkheden. Ik vertel je graag meer over de organisatie en het team tijdens een persoonlijk gesprek.

Naast het werken in een jonge en vooruitstrevende organisatie levert deze functie jou het volgende op: 

  • Een goed salaris tussen de € 3.000,- en € 4.500,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring; 
  • Voldoende ruimte voor persoonlijke groei; 
  • Werken in een multidisciplinaire omgeving waar je samenwerkt met verschillende vakspecialisten; 
  • Leuke evenementen zoals een BBQ, een kerstdiner en 4 jaarlijkse uitjes met het hele bedrijf; 
  • Een laptop die je ook privé mag gebruiken; 
  • Elke week vers fruit. 

Heb je belangstelling? 

Reageer dan snel, want we zijn op korte termijn op zoek naar een passende kandidaat. Ben je een zzp’er? Ook dan graag we graag met je in gesprek.

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden