Adviseur Waterbeheer en Klimaatadaptatie
overlay
Vacature

Adviseur Waterbeheer en Klimaatadaptatie

Deze vacature is helaas niet meer actueel. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren. Goed nieuws! We hebben een ruim aanbod van vacatures waarop je wél kunt solliciteren. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Veenendaal
HBO WO, WO
32 - 40 uur per week

”Door een breed scala aan verantwoordelijkheden kun je bij Gemeente Veenendaal echt zelf bijdragen om het verschil te maken.” – Senior Beheerder

Dit krijg je 

Werken in de gemeente Veenendaal; een bruisende binnenstad, centraal gelegen, met een uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. Groei, verandering en diversiteit zijn de kernwoorden van de gemeente. Wij bieden je graag een fijne werkplek waar we geloven dat jij het verschil kan maken door je talent en motivatie juist in te zetten. Daarnaast bieden wij je op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week): 

  • Een functie met veel verantwoordelijkheid en afwisseling bij een gemeente waar groei en verandering centraal staat; 
  • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.725,- bruto per maand (schaal 11); 
  • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% bovenop je salaris, inclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof. Dit kan je vrij inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije tijd, extra salaris of persoonlijke ontwikkeling; 
  • Deelname aan ABP pensioen; 
  • Mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering; 
  • Ruimte om plaats- en tijd onafhankelijk te werken, thuiswerken en kantoortijden tussen 07.00 uur en 22.00 uur; 
  • Een informele werksfeer. 

Dit ga je doen 

Vanuit gemeente Veenendaal is het onze missie om een groen, klimaat en water robuuste leefomgeving te realiseren waarin de kwaliteit van de leefomgeving centraal staat, zodat we ook in de toekomst een aantrekkelijke woon- en werkgemeente blijven. Dit hebben we vertaalt naar de Omgevingsvisie: Beter en slimmer inrichten van de leefomgeving met gebruik van innovatie, kennis en creativiteit

Voor het team Adviseurs Openbaar beheer zijn we op zoek een aan ervaren adviseur waterbeheer en klimaatadaptatie. In deze rol geef je invulling aan de Omgevingsvisie door deze te vertalen in beleid waarmee rioolbeheerders aan de slag kunnen. Ook ben je een goede sparringpartner voor onze weg- en rioolbeheerders en de werkvoorbereiders. Je hebt een breed scala aan inhoudelijk werkzaamheden zoals het initiëren van onderzoeken en programma’s voor riolering, grondwater en oppervlaktewater. Daarnaast ben je als adviseur vanuit je expertise verantwoordelijk voor de realisatie van de ambities van Gemeente Veenendaal op gebied van water robuuste en klimaatbestendige leefomgeving.

Als Adviseur ben je de kartrekker binnen de pijler klimaat adaptief Veenendaal, waarbij jij je inzet voor het creëren van draagvlak met betrekking tot de visie en beleid op het gebied van waterbeheer en klimaatadaptatie. Als persoon vind je het leuk om te verbinden, weet je jezelf verbaal goed uit te drukken en werk je graag samen met anderen. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel: 

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur op het gebied van land -en watermanagement of vergelijkbaar; 
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring; 
  • Je hebt ervaring met beleidsprocessen en werken in een politieke omgeving; 
  • Je voelt je thuis in een vooruitstrevende en informele organisatie.

Met meer dan 65.000 inwoners zijn we de derde stad van de provincie Utrecht. Veenendaal ontwikkelt zich; en snel ook. De gemeente staat voor een breed scala aan opgaven die allemaal ruimte vragen. De uitdaging is om ruimte te creëren voor de kwaliteit die bijdraagt aan een gezonde, duurzame een veilige leefomgeving. Het team Adviseurs Openbaar Beheer, met daarbinnen de werkvelden: Milieu en duurzaamheid, groen en water, mobiliteit, huishoudelijk afval, parkeren en wijkmanagement, levert een grote bijdrage aan de realisatie van deze visie. 

Naast het bruisende winkelcentrum heerst er in de organisatie een fijne informele en open sfeer. Het team bestaat uit circa 38 enthousiaste medewerkers met functies als projectleiders, beleidsmedewerker en beheerders. Graag vertel ik je meer over gemeente Veenendaal tijdens een persoonlijke kennismaking.

Aatop Milieu & Ruimte werft voor deze functie exclusief voor Gemeente Veenendaal. Het betreft een structurele functie, waarbij je direct in dienst komt bij Gemeente Veenendaal. Detachering is niet aan de orde. Heb je belangstelling? Reageer dan snel, want we zoeken op korte termijn naar een passende kandidaat. Wanneer zich een passende kandidaat aandient gaan we daarmee direct in gesprek. Je kunt jouw CV en korte motivatiebrief sturen aan Aatop Milieu & Ruimte t.a.v. Michel Aalbers, via [email protected] of neem telefonisch contact op via 0318-796 128.

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden