Uitvoerder bodemsanering
overlay
Vacature

Uitvoerder bodemsanering

2.500 - 3.000,-
40 uur per week
Hilversum

Binnen je rol als uitvoerder bodemsanering ben jij ervoor verantwoordelijk dat de bodemsaneringsprojecten op een milieukundige, veilige en efficiënte wijze uitgevoerd worden. Je zorgt ervoor dat de bodemsaneringen op een milieukundig verantwoorde en kostenefficiënte wijze worden uitgevoerd. Daarnaast rapporteer je ook de voortgang van het project aan de projectleider. Tijdens het project geef je leiding aan je collega’s en de onderaannemers, waarbij je ervoor zorgt dat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt. Hierin is het jouw verantwoordelijkheid dat de projecten goed verlopen op zowel het inhoudelijke als het logistieke aspect. Dit doe jij door:

  • De planning en de begroting nauwkeurig in de gaten te houden;
  • Ervoor te zorgen dat alle materialen op tijd aanwezig zijn;
  • De verbinding te zoeken tussen alle betrokken partijen en hen up-to-date te houden;
  • De werkzaamheden te coördineren conform BRL, ISO, VCA en de geldende voorschriften;
  • Het bijhouden van een logboek en het beheren van de gereedschappen, machines en veiligheidsmiddelen op aspecten als veiligheid, ordelijkheid en netheid.

Je bent flexibel, oplossingsgericht ingesteld en in staat om snel te schakelen. Verder ben jij betrouwbaar, integer, vakkundig en vooral enthousiast om ervaring op te doen binnen projecten als uitvoerder. Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde Mbo-opleiding op het gebied van civiele techniek of milieukunde;
  • Ervaring met de uitvoering van bodemsanering en kennis van CROW 400 is een pré;
  • Rijbewijs B, bij voorkeur BE;
  • VCA VOL en/of DLP.

Je komt terecht in een hardwerkend, betrouwbaar en gezellig bedrijf. Verder kan jij je bezig houden met mooie projecten op het gebied van kabels en leidingen, hierin is plezier belangrijk en is er ook aandacht voor elkaar en de omgeving. Bovendien krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Verder kan je uitgaan van: 

  • Een mooi salaris tussen de € 2.500, – en de € 3.000, – euro bruto per maand;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 35 vakantiedagen om een goede werk en privé balans te bevorderen;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Je komt te werken in een ambitieuze en groeiende organisatie. Hierin ga je ervaring op doen bij een ontwikkelde bouwer en milieutechnisch specialist, waarbij er een echte familiesfeer heerst. Dit zie je terug in de prettige werksfeer en de korte lijnen. Je gaat aan de slag met opdrachten voor verschillende partijen, zoals overheden, woningcorporaties, bedrijven en instellingen. 

Interesse?
Reageer dan snel, want we zoeken op korte termijn naar een nieuwe collega uitvoerder. Je bent van harte welkom op ons kantoor om, onder het genot van onze heerlijke koffie, samen te onderzoeken of er sprake is van de juiste match! Voor vragen over de vacature en de procedure kan je contact opnemen met Jeffrey Vleeming via [email protected] of telefonisch via 0318-796132.

Is deze functie net niet wat je zocht? Schrijf je dan hier in bij Aatop Milieu & Ruimte, wij hebben diverse vacatures beschikbaar. Klik hier om je in te schrijven.

In aanmerking komen voor deze vacature?

Solliciteer direct Download Vacature (PDF)

Jouw contactpersoon:

Jeffrey Vleeming, Accountmanager
Bel mij op 0318 796 132 of mail mij op [email protected]

jeffrey vleeming

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.