GIS-specialist
overlay
Vacature

GIS-specialist

3.250 - 4.877,-
36 - 40 uur per week
Zwolle

Elke dag ben ik, de GIS-specialist van ROVA, lekker bezig met het vertalen van data naar handige geo-oplossingen waar iedereen iets aan heeft. Samen met collega’s uit de buitendienst en ICT zet ik me in voor uitdagende digitaliseringsprojecten. Ik coördineer ons team in Zwolle, begeleid mijn collega’s en ben hun vraagbaak. Het is fantastisch om met mijn GIS-skills echt het verschil te maken bij ROVA. De kernwaarden van ROVA zijn ook mijn waarden: verbonden, vakmanschap en vooruitstrevend. 

Zoek jij deze veelzijdige baan bij een maatschappelijk betrokken organisatie waar je impact kunt maken met jouw vakkennis? Lees dan verder! ROVA zoekt een GIS-specialist.

Als GIS-specialist ben je verantwoordelijk voor het vertalen van informatiebehoeften naar een gebruiksvriendelijk geo-informatieproduct. Dit doe je in nauw overleg met de eindgebruikers, vaak op locatie. Daarnaast ondersteun je bij het onderzoeken van organisatie brede digitaliseringsvraagstukken gericht op geodata. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s uit de buitendienst en afdeling ICT. Juist ook de betrokkenheid op de dagelijkse praktijk maakt deze baan zo leuk. 

Je werkt samen in een team van gelijkgestemde experts, waarin verschillende ervaringsniveaus vertegenwoordigd zijn. Met passie voor je vak vergaar en onderhoud je je vakkennis en volg je ontwikkelingen in je vakgebied op de voet. Ook deel je graag de ervaringen van ROVA op GIS-gebied, zowel intern en extern.

Daarnaast: 

  • Signaleer en initieer je verbeter- en standaardisatiemogelijkheden van onze werkprocessen, (geo)data en kaartproducten; 
  • Zorg je voor goede data-uitwisseling met onze klanten (gemeenten);
  • Verwerk je geodata met FME.

Je bent een specialist op het gebied van geodata. Je geniet van precisie, structuur en planmatig werken en je bent juist niet van de grove lijnen en hoog over. Als persoon herken jij je als een plezierige gesprekspartner die zelfstandig aan de slag gaat. Je legt de lat hoog en wilt je werk elke dag een beetje beter doen. 

Wie ben jij in deze rol van GIS-specialist?

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau; 
  • Je hebt 2 tot 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie; 
  • Je hebt ruimte ervaring met het gebruik van ArcGIS Online, ervaring met het gebruik van Arcade of scriptervaring in Python is mooi meegenomen;
  • Je hebt kennis van en ervaring met FME Form of de bereidheid dit te leren; 
  • Je beheerst de Nederlandse taal perfect, zowel in schrijven als spreken. 

Kortom, een specialistische functie waarin jij kan bijdragen aan een schone en duurzame samenleving.

Wij zijn ROVA, een publieke dienstverlener die werkt voor 23 gemeenten verdeeld over drie regio’s (IJssel-Vecht, Achterhoek en Eemland). Wij houden ons bezig met het inzamelen van afval & grondstoffen en het beheer van de buitenruimte. Dit proberen we zo effectief en efficiënt mogelijk te doen, met als doel: een mooie, schone en veilige leefomgeving, nu en in de toekomst.
Als GIS-specialist ben je onderdeel van het team GIS. Een groeiend team binnen ROVA met veel perspectief voor de toekomst. 

Je komt te werken met 3 andere GIS-specialisten en waar nodig enkele tijdelijk ondersteunende collega’s. Er is genoeg expertise in het team aanwezig zodat jij al je vragen kunt stellen en je kan ontwikkelen. Daarnaast werk je nauw samen met de afdelingen werkvoorbereiding en beheer. Je werkt hierbij graag te midden van je collega’s op kantoor in Zwolle. 

Wil je weten hoe een voorbeeldweek eruitziet? Op maandag is de zogenoemde inloopdag waarbij je veel contact hebt met andere afdelingen en collega’s. Op dinsdag en donderdag kun je lekker werken aan je projecten. De woensdag gebruik je voor overleg met je collega’s en op vrijdag rond jij je werk van die week af.

Een dynamische en uitdagende functie in een omgeving van enthousiaste collega’s in een plezierige werkomgeving. Daarnaast kan je rekenen op:

  • Prima arbeidsvoorwaarden conform cao Grondstoffen, Energie en Omgeving Services;
  • Een salaris tussen de € 3.250 en € 4.877 (schaal I);
  • Een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13.44%; 
  • Pensioen via ABP; 
  • Een cao-salarisverhoging van 3,5% per 1 januari 2025;
  • 27,5 verlofdagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Reiskosten- of fietsvergoeding;
  • Onkostenvergoeding;
  • Laptop/telefoon;
  • Alle ruimte om eigen initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren; 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, neem dan contact op met Machiel Natzijl via [email protected] of telefonisch via 0318-796129. 

Aatop Milieu & Ruimte werft exclusief voor deze functie namens ROVA. Dit doen we discreet en zorgvuldig. Na het doorlopen van de procedure kom je direct in dienst bij ROVA. Een assessment is onderdeel van deze procedure. 

We reageren snel. Ben jij de geschikte kandidaat dan starten we direct de sollicitatieprocedure!
Van harte welkom.

Is deze functie net niet wat je zocht? Schrijf je dan hier in bij Aatop Milieu & Ruimte, wij hebben diverse vacatures beschikbaar. Klik hier om je in te schrijven.

In aanmerking komen voor deze vacature?

Solliciteer direct

Jouw contactpersoon:

Machiel Natzijl, Accountmanager
Bel mij op 0318 796 129 of mail mij op [email protected]

Machiel Natzijl

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.