Archeologie, wat houdt zich schuil in de bodem?

Er wordt nog steeds veel gebouwd in Nederland. Voordat een bouw kan beginnen moet natuurlijk eerst de bodem onderzocht worden op verontreinigingen en/of archeologische vondsten, maar soms levert dit nog meer op dan alleen een onderzoek. In een artikel van indebuurt Delft is te lezen dat er tijdens een bodemonderzoek resten zijn gevonden van een oude hobbyboerderij! Een grote verassing was dit niet want op oude kaarten is te zien dat op deze locatie vroeger gebouwen stonden. De boerderij is waarschijnlijk ergens tussen de 17e en 19e eeuw gebouwd. Naast de boerderij zijn er ook verschillende spullen gevonden zoals serviesgoed, speelgoed en beeldjes. Op deze manier krijg je echt een goede kijk op het leven van vroeger.

Zulke unieke opgravingen maken het werk natuurlijk speciaal! Dit maakt het bodemwerkveld natuurlijk heel interessant. Je weet nooit wat er onder de bodem zich schuil houdt. Wil jij graag werkzaam zijn binnen het werkveld bodem en/of archeologie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Jouw Milieu en Ruimte vacature ingevuld!

Bij Aatop Milieu & Ruimte weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste professionals te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de huidige arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop Milieu & Ruimte Aanpak:

  1. Neem contact met ons op
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden