Logo Aatop Milieu & Ruimte

Een kijkje achter de schermen

Vanaf juni dit jaar ben ik werkzaam bij Aatop en daarmee ben ik de nieuwste collega binnen het team Milieu & Ruimte. Ik ben werkzaam als recruiter en ondersteun de accountmanagers bij verschillende werkzaamheden.

Wat ik vooral leuk vind aan deze functie is dat je drie partijen tevreden kan stellen, zowel de klant, de kandidaat en Aatop. Ik doe dit door op zoek te gaan naar geschikte kandidaten door vacatures te optimaliseren, (her)schrijven en te posten.

Daarnaast ben ik veel in contact met kandidaten om te kijken waar ze naar op zoek zijn en welke functies daar het beste bij aansluiten. Uiteindelijk zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de kandidaten op gesprek kunnen bij een van onze opdrachtgevers, waarvan de functie goed aansluit bij de kandidaat. Hierbij is het belangrijk om contact te onderhouden met zowel de opdrachtgever als kandidaat.

Het leuke van werken bij Aatop vind ik de verantwoordelijkheid en vrijheid die je in je rol krijgt. Samen met kandidaten kan ik hierdoor echt gaan kijken wat bij ze past en dit geeft me veel voldoening.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem gerust contact met ons op via 0318-495317 of [email protected], zodat we kunnen kijken wat het beste bij jou past!

Jouw Milieu en Ruimte vacature ingevuld!

Bij Aatop Milieu & Ruimte weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste professionals te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de huidige arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop Milieu & Ruimte Aanpak:

  1. Neem contact met ons op
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.