Een succesvolle bemiddeling waarbij alle partijen tevreden zijn, daar worden wij blij van!

Een succesvolle bemiddeling waarbij alle partijen tevreden zijn, daar worden wij blij van! Dankjewel Kya voor je uitgebreide review.

Sinds enige tijd werk ik via Aatop Milieu & Ruimte bij Stedin. Het contact met Aatop is vanaf het eerste moment aangenaam geweest. Christiaan staat voor mij klaar wanneer ik vragen heb en ik hoef nooit lang op een antwoord te wachten. Al met al geeft Aatop mij het gevoel dat zij zich willen inzetten voor een goede samenwerking én voor een goed dienstverband voor mij, via hen, waar ik dan ook gedetacheerd word. Ze hebben oog voor hun medewerker en mijn ervaring is dat ze ‘the extra mile’ gaan wanneer dat nodig is. Ik ben vaker gedetacheerd geweest, maar het contact met Aatop ervaar ik als prettig. Aatop voelt klein aan in de beste zin van het woord. Je bent niet een nummer, maar een persoon, een werknemer. Ze zetten ze zich echt voor je in.

Werknemer: Kya

Functie: Adviseur Bodemdesk

Wil jij net als Kya een nieuwe uitdaging vinden? Kijk dan eens op onze website https://www.aatop-milieu-ruimte.nl/ of bel ons via 0318-495317

Actuele vacatures

Jouw Milieu en Ruimte vacature ingevuld!

Bij Aatop Milieu & Ruimte weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste professionals te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de huidige arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop Milieu & Ruimte Aanpak:

  1. Neem contact met ons op
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden