Landschapsinrichting, mensen gelukkig maken met natuur

Landschapsinrichting is niet zomaar een vak! Want bij het ontwerpen van een landschap of de openbare ruimte komt meer kijken dan het nadenken over inrichting, bestrating of beplanting. De ontwerpen worden namelijk gemaakt in samenspraak met bewoners en stakeholders. Op deze manier wordt het ontwerp ook echt goed doordacht door mensen die er daadwerkelijk mee te maken gaan krijgen.

Binnen de landschapsinrichting kun je veel variatie vinden. De ene keer werk je aan een project voor het inrichten van woonwijken en/of winkelstraten en in het volgende project ligt de focus op het ontwerpen en inrichten van een park of natuurgebied. In dit mooie vak is dus voldoende afwisseling. Maar waar kan je nou aan de slag binnen de landschapsinrichting? Binnen een gemeente zal je meer aan de slag gaan met het inrichten van de openbare ruimte, denk hierbij een de inrichting van wijken. Binnen een ontwerpbureau zal je focus meer liggen op het ontwerpen van bijvoorbeeld parken en speeltoestellen, je opdrachtgever is dan vaak de gemeente.

Binnen de landschapsinrichting sector zijn er gelukkig mensen die zich elke dag weer inzetten om Nederland zo mooi mogelijk te maken, ieder op zijn en haar eigen manier. Wil je meer weten of heb je interesse in het werken in het vakgebied landschapsinrichting? Vanuit Aatop Milieu & Ruimte helpen we je graag verder.

Jouw Milieu en Ruimte vacature ingevuld!

Bij Aatop Milieu & Ruimte weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste professionals te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de huidige arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop Milieu & Ruimte Aanpak:

  1. Neem contact met ons op
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden