Plezier hebben in wat je doet, wie wil dat nou niet!?

Plezier hebben in wat je doet, wie wil dat nou niet!? Werkplezier oftewel, plezier hebben in het werk dat je uitvoert is iets waar uiteindelijk iedereen naar op zoek is. In dit artikel willen wij je 5 tips geven om het werkplezier te vergroten. Met name de 5e tip wil ik je aanraden om te lezen als jij op zoek bent naar meer werkplezier.

#1 Zorg voor voldoende uitdaging in je functie
Heb je nog steeds dezelfde taken en verantwoordelijkheden als 2 á 3 jaar geleden? Ga eens in gesprek met je leidinggevende om te bespreken waar je jezelf nog in kan ontwikkelen of welke doorgroeimogelijkheden er zijn. Door jezelf te blijven ontwikkelen zorg je voor meer kennis en word je sterker als persoon wat er uiteindelijk voor zorgt dat je complexere projecten kan uitvoeren.

#2 Voldoende vrijheid en autonomie
De meeste mensen vinden het prettig om eigen keuzes te kunnen maken. Voldoende vrijheid en autonomie in een functie zorgt ervoor dat mensen beslissingen durven te nemen en daar ook de verantwoordelijkheid voor willen dragen. Door voldoende vrijheid en autonomie te bieden gaan mensen groeien en blijven ze zichzelf ontwikkelen.

#3 Werk in een team waarin jij je prettig voelt.
Je thuis voelen binnen een organisatie is naar ons idee een van de meeste belangrijke punten voor meer werkplezier. Collega’s waar je goed mee kan samenwerken en die jouw toegevoegde waarde waarderen, wie wil dat nou niet?

#4 Goede balans tussen focus en ontspanning
Soms is het nodig om echt even gefocust te werken, maar het is ook belangrijk om zo nu en dan even te ontspannen. Naast de reguliere pauzes is het prettig als er ruimte is om met collega’s te sporten, een potje tafeltennis te spelen of een ontspannen wandeling te maken. Deze momenten van ontspanning zorgen ervoor dat je daarna weer voldoende energie hebt voor een lastige opdracht waar je de volle focus voor nodig hebt.

#5 Zoek een nieuwe baan
Het kan gebeuren dat je op een punt aankomt dat het nodig is om verder te kijken dan je huidige functie. Een nieuwe werkomgeving of een nieuwe functie kunnen ook bijdragen aan meer uitdaging en hopelijk ook meer werkplezier. Mocht je daar aan toe zijn dan is het slim om eens met ons in gesprek te gaan.

Wij van Aatop Milieu & Ruimte dragen namelijk graag bij aan meer werkplezier. Wij denken graag met je mee in de zoektocht naar de perfecte functie met voldoende uitdaging en vrijheid, een prettig team om mee samen te werken en een goede balans tussen focus en ontspanning.

Jouw Milieu en Ruimte vacature ingevuld!

Bij Aatop Milieu & Ruimte weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste professionals te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de huidige arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop Milieu & Ruimte Aanpak:

  1. Neem contact met ons op
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden