Senior Landschapsarchitect, bijdragen aan de ontwikkeling van Nederland

Heb jij een passie voor ontwerpen en kan je goed overweg met verschillende programma’s als InDesign, Illustrator en Photoshop? Vind je het daarnaast leuk om junioren te begeleiden en op te leiden tot volwaardige landschapsarchitecten? Dan is een functie als Senior Landschapsarchitect bij een advies/ontwerpbureau echt iets voor jou!

De rol van landschapsarchitecten zal de komende jaren steeds belangrijker worden. Aan de ene kant wordt er steeds meer gebouwd om het woningtekort tegen te gaan en aan de andere kant komt er steeds meer bewustwording dat er voldoende groen aanwezig moet zijn in dorpen en steden. Dat laatste is natuurlijk om de stijging van de tempratuur tegen te gaan in stedelijke gebieden. Om dit alles vorm te kunnen geven is er dus een belangrijke rol weggelegd voor de landschapsontwerpers binnen projectteams.

Als senior landschapsarchitect houd je je natuurlijk niet alleen maar bezig met ontwerpen. Het is ook belangrijk dat je een goed netwerk hebt bij gemeentes zodat je in nauw contact staat met opdrachtgevers en klanten. Daarnaast komt het vaak voor dat je als senior binnen de organisatie betrokken bent bij het opleiden en begeleiden van junioren.

Maar welke competenties heeft een landschapsarchitect dan precies? Ten eerste is het belangrijk dat je een hbo/wo opleiding landschapsarchitectuur hebt afgerond. Ten tweede moet je goed overweg kunnen met verschillende ontwerp programma’s zoals Adobe CS. Ten slotte is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Je werkt namelijk veel samen met collega’s in een projectteam en daarnaast ga je natuurlijk in gesprek met opdrachtgevers.

Ben jij dus toe aan een volgende stap in je carrière of ben je op zoek naar een andere werkomgeving? Vanuit Aatop Milieu & Ruimte komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw Milieu en Ruimte vacature ingevuld!

Bij Aatop Milieu & Ruimte weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste professionals te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de huidige arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop Milieu & Ruimte Aanpak:

  1. Neem contact met ons op
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden