Detachering groen, natuur en landschap personeel

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor detachering van hoog opgeleid personeel in de sector groen beheer en inrichting van natuur en landschap. Bel ons op 0318 – 495 317 en profiteer van ons uitgebreide netwerk. We werken op basis van no cure, no pay.


Maak een afspraak

Detachering groen en landschap personeel

Aatop Milieu & Ruimte is hét bureau voor werving en selectie en/of detachering van hoog opgeleid personeel in de sector groenbeheer, IBOR en inrichting van natuur en landschap.

Wij werken op basis van relatie en vertrouwen; duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten.

Aatop Milieu & Ruimte is specialist in de bemiddeling van professionals, zowel voor tijdelijke als structurele aanvulling van uw personeel. Voorbeelden van functies waarin wij bemiddelen zijn o.a.:

Aatop Milieu & Ruimte biedt professionals aan. Deze professionals hebben een grote diversiteit in achtergrond; zij zijn inzetbaar in een technische, beleidsmatige of management positie binnen de context van het vakgebied bodem, water, geluid, ecologie, asbest, duurzaamheid, natuur en landschap.

Naast technisch inhoudelijke kennis wordt communicatie steeds belangrijker, zeker voor publieke organisaties. Daarnaast wensen profit-organisaties in toenemende mate klantgericht vermogen van hun nieuwe werknemers. Juist daarom screent Aatop Milieu & Ruimte de professionals op soft skills.

Wij werken samen met een scala aan overheidsorganisaties, waaronder Rijkswaterstaat, Omgevingsdiensten, gemeenten en provincies. Daarnaast werken wij ook voor de adviesbranche en aannemerij. Referenties zijn op verzoek beschikbaar.

Contact

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Regio Midden-Nederland:        0318 – 495 317

Regio Zuid-West-Nederland:   0184 – 620 820

Regio Noord-Oost Nederland:  038 – 426 84 90

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of per mail via [email protected]

Over Aatop Milieu & Ruimte

Vanuit onze 3 vestigingen werven, selecteren en detacheren wij personeel voor de overheid in heel Nederland.

Onze dienstverlening bestaat verder uit:

Wij werken op basis van relatie en vertrouwen, duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten. Hierover informeren wij u graag hoe wij daar invulling aan geven.

Onze werkwijze

Als gespecialiseerd bureau in milieu en RO laten wij u graag profiteren van onze expertise, zodat u de juiste mensen op de juiste plaats krijgt. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Wij starten met het wervingsproces door met u in gesprek te gaan en uw vraag te inventariseren.

Wanneer wij kandidaten voor uw betreffende functie hebben geselecteerd, gaan wij met hen in gesprek en leggen hen het project voor. Wij toetsen hen op basis van opleiding en ervaring en op eigenschappen/competenties.

Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgedragen in de vorm van het CV en een persoonsprofiel. Deze kandidaat wordt vervolgens door u beoordeeld en u kunt in één of meerdere persoonlijke gesprekken de geschiktheid van de kandidaat toetsen.

Wanneer u besluit de kandidaat op uw vraag in te zetten, leggen we dit vast in een overeenkomst.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en een inventarisatie van je wensen.


Neem contact op

Op zoek naar Milieu & Ruimte personeel?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of wie wij zijn? Neem contact met ons op.

Jouw contactpersoon:

Michel Aalbers,
Businessmanager
Bel mij op 06 14 68 54 52 of mail mij op
[email protected]


Michel Aalbers

Vul je vacature in met de Aatop Milieu & Ruimte Aanpak

Aatop_Icon_Stap-1

Neem contact op

Jouw eerste stap om jouw vacature eindelijk ingevuld te krijgen. Wij kunnen je daarbij helpen. Klik hieronder om een afspraak te maken.

Aatop_Icon_Stap-2

Wij gaan aan de slag

Wij brengen jouw vacature onder de aandacht bij geschikte professionals uit ons netwerk. Wij voeren gesprekken met hen. En we vertellen hen waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen.

Aatop_Icon_Stap-3

Krijg de juiste kandidaat

Je komt met de juiste professionals in gesprek. Bied hen een contract aan en je vacature is ingevuld.


Neem contact met ons op

Download onze 5 tips om je vacature sneller in te vullen

Voor de meeste Milieu en Ruimte vacatures ontbreekt een goed wervingsplan. Er is geen strategie en vaak blijft het bij eenzijdige acties om de vacature bij de potentiele sollicitanten onder de aandacht te brengen. In deze PDF laat Michel Aalbers zien welke 5 oorzaken er kunnen zijn waardoor je niet de juiste professional vindt. En wat je eraan kunt doen!

Download
Aatop Mockup

Jouw Milieu en Ruimte vacature ingevuld!

Bij Aatop Milieu & Ruimte weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste professionals te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de huidige arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop Milieu & Ruimte Aanpak:

  1. Neem contact met ons op
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat

Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Populaire zoekopdrachten

Populaire vacatures

Populaire termen