Aatop Milieu & Ruimte partner van ODRU

Aatop Milieu & Ruimte gaat vanaf september 2022 van start als partner van de ODRU en zal de werving en selectie gaan verzorgen voor met name vakspecialistische functies. Dit kunnen vacatures zijn op gebied van toezicht / handhaving, vergunningverlening en specialistische adviesfuncties op gebied van energie, duurzaamheid, asbest, ecologie, bodem etc. We zien uit naar een prettige samenwerking en bedankt de ODRU voor het vertrouwen.

Foto v.l.n.r. Anouk van Dinteren, Michel Aalbers, Arnold van Vuuren

Jouw Milieu en Ruimte vacature ingevuld!

Bij Aatop Milieu & Ruimte weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste professionals te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de huidige arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop Milieu & Ruimte Aanpak:

  1. Neem contact met ons op
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden