Kijkje achter de schermen

Misschien ben je ons recent pas gaan volgen of doe je dit al sinds 2010; in beide gevallen waarderen we het dat je ons volgt! In deze blog willen wij jou graag een kijkje achter de schermen geven bij Aatop Milieu & Ruimte, wie wij zijn en wat wij doen!

Wie wij zijn
Aatop Milieu & Ruimte is in 2009 opgericht als specialisatie van Aatop Personeelsintermediair. Als specialist bemiddelen wij dus al 11 jaar personeel binnen de vakgebieden milieu en ruimtelijke inrichting.

Het team bestaat uit Michel, Christiaan en Remco. Binnen het team is er sprake van een goede verhouding qua werkervaring. Michel is sinds 2008 werkzaam binnen Aatop en tevens de oprichter van deze afdeling. Christiaan is in 2017 komen werken bij Aatop. Na eerst een jaar op de afdeling Techniek te hebben gewerkt heeft hij in 2018 de overstap gemaakt naar Milieu & Ruimte. In september 2019 is Remco als derde persoon toegevoegd aan het team. Remco is binnen Aatop werkzaam als accountmanager en volgt daarnaast ook de studie HBO Bedrijfskunde.

Wil je meer weten van de accountmanagers en of ze bijvoorbeeld van koffie houden en welk ontbijt hun voorkeur heeft? Neem dan een kijkje via deze link op onze website.

Wat wij doen
Binnen onze specialisatie bemiddelen wij personeel bij onze opdrachtgevers. Dit doen wij onder andere op de vakgebieden bodem, water, ecologie, lucht & geluid, vergunningverlening, handhaving en (groene) ruimte.

Het is ons doel om voor alle betrokken partijen van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Dit doen wij door in gesprek te gaan met kandidaten en opdrachtgevers, te luisteren naar wat hun behoeftes zijn en door middel van een duurzame relatie een zo goed mogelijke match te maken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen
Of je nou op zoek bent naar personeel of naar een nieuwe uitdaging, graag gaan wij het gesprek met je aan om onze mogelijkheden te bespreken. Dit doen wij het liefst door middel van een live gesprek, helaas is dat in deze tijden van corona wat lastiger. Gelukkig merken wij dat je door middel van een online gesprek ook een goede indruk van iemand kan krijgen.

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben jij op zoek naar een nieuwe werknemer voor jouw bedrijf? Vanuit Aatop Milieu & Ruimte denken wij graag met je mee! Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je gewoon eens een leuk gesprek hebben? Neem dan contact met ons op via 0318-495-310 of [email protected]

En dan nog dit
Binnenkort komt er een nieuw bedrijfsfilmpje wat een nog betere indruk geeft van ons kantoor. We houden je op de hoogte.

Jouw Milieu en Ruimte vacature ingevuld!

Bij Aatop Milieu & Ruimte weten wij dat je zorgeloos wilt groeien. Om dat te kunnen doen heb je de juiste mensen op de juiste plek nodig.

Het probleem is dat het moeilijk is om de juiste professionals te vinden. Dat kan van tijd tot tijd behoorlijk frustrerend zijn. Wij geloven dat het onnodig is dat je vacature lang open staat.

Wij begrijpen dat het lastig is om in de huidige arbeidsmarkt goed personeel te vinden. Met ons grote netwerk zijn wij in staat om meer dan 9 van de 10 vacatures snel te vullen.

We doen dit met de Aatop Milieu & Ruimte Aanpak:

  1. Neem contact met ons op
  2. Wij gaan aan de slag
  3. Krijg de juiste kandidaat


Dus maak vandaag nog een afspraak!

Zodat je geen lege plekken meer hebt en niet kunt leveren. En in plaats daarvan de juiste kandidaat krijgt, je kunt focussen op je core business en de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt.

Vul je gegevens in. Wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang elke maand onze actuele vacatures

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in om de 5 tips te kunnen downloaden.

Naam*
Hidden
Hidden